اخبار
کباب سنقری کرمانشاه – بلاگی ها
کباب سنقری کرمانشاه – بلاگی ها
سلام نو – سرویس گردشگری: وقتی میگوییم کرمانشاه اگر یاد طاق بستان نیفتیم حتما نان برنجی و روغن کرمانشاهی در ذهنمان نقش میبندد، همان روغن حیوانی معروفی که در تهیه غذاهای کرمانشاهی و خوشمزگی آنها نقشی مهم دارد و آوازهاش نهتنها در داخل کشور که حتی در برخی کشورهای دیگر هم پیچیده است.
کبابهای خوشمزه کرمانشاه کدام اند؟
دنده کباب یکی از کباب های ایرانی است که به نام کرمانشاه شناخته شده است اما در استان کرمانشاه کباب های دیگری هم تهیه می شود از جمله کباب سه سیخ سنقر این کباب در شهر سنقروکلیایی از شهرستان های کرمانشاه متداول بود اما رفته رفته آوازه آن تا کرمانشاه رفت و در گذشته برای خوردن این کباب از شهرهای مختلف به سنقر می رفتند.
کباب اسمعلی سنقر توان رقابت با دیگر کباب ها و قابلیت تبدیل شدن به یک برند کشوری را داراست.